Tuesday, June 29, 2010

Ne intereseaza NU afacerea ci BINELE pacientilor nostri

RISCURI IMMPLANTE MAMARE marire sani wwww.clinicaefigia.ro (PRETURI PE GUSTUL TAU)

În afara complicatiilor generale, comune oricarei interventii chirurgicale (reactii alergice, hemoragia, hematomul, infectia, necroza partilor moi) pot aparea unele complicatii specifice acestui gen de operatii. Trebuie subliniat ca aceste complicatii sunt posibile dar foarte putin probabile.

Analizele preoperatorii efectuate in ziua operatiei, precum si consultatia anestezico-chirurgicala detaliata, la care se adauga onestitatea pacientului in relatarea corecta a antecedentelor si eventualelor probleme de sanatate pe care le are, sunt elemente care contribuie la reducerea marcata a acestor riscuri, fara insa a le anula.

Ca si posibile complicatii, literatura de specialitate mentioneaza:
  • Sangerarea controlata prin hemostaza atenta si sau tuburi de dren
  • Infectia poate aparea intr-un numar foarte redus de cazuri, necesitand indepartarea temporara a implantului si toaleta regiunii. La cateva luni de la vindecarea procesului septic, va fi introdus un implant nou, deoarece un implant extras nu mai poate fi folosit
  • Contractia capsulara - reprezinta cea mai comuna problema legata de orice tip de implant. Acest fenomen consta in dezvoltarea in jurul implantului a unui strat de tesut fibro-conjunctiv de reactie - ca raspuns natural al organismului la introducerea in corp a unui material strain
  • Forma si simetria sanilor: cresterea volumului sanilor nu corecteaza si asimetria lor (de obicei implantele iau forma sanului)
  • Durerea si un grad de discomfort pot aparea uneori imediat postoperator, dar scad de obicei odata cu vindecarea in primele 3 saptamani
  • Spargerea sau ruptura implantului este foarte putin probabila in cazul implantelor moderne.
  • Modificari ale sensibilitatii mamelonului pot aparea uneori, dar de obicei sensibilitatea revine la normal in cateva saptamani. Ocazional, modificarile de sensibilitate pot fi permanente sau zona mamelonara poate deveni suprasensibila; in plus, sensibilitatea in zonele distale ale sanului se poate deteriora pana cand se refac nervii senzitivi. Unii pacienti relateaza chiar o senzatie de tip soc electric; toate aceste modificari dispar cu timpul
  • Respingerea implantului este extrem de rara
Repozitionarea sanilor (Mastopexia)
Înainte de a va decide in favoarea efectuarii interventiei, ganditi-va cu atentie la toate asteptarile dumneavoastra si le vom discuta impreuna cu ocazia consultatiei preoperatorii.
Multe femei opteaza pentru mamoplastia de ascensionare deoarece sarcina si alaptatul le-a lasat un exces de piele si un volum mai mic al sanilor; daca va ganditi sa mai aveti copii, este bine sa amanati interventia. Nu sunt riscuri deosebite care v-ar putea afecta viitoarele sarcini (mastopexia nu interfera cu alaptatul), dar o sarcina ulterioara va poate afecta textura pielii din nou, iar rezultatele mastopexiei vor fi anulate.

Monday, June 28, 2010

CHIRURGIE ESTETICA LA CLINICA EFIGIA

Clinica Efigia 
Str Erou Iancu Nicolae, Nr 113, Baneasa, Pipera
CLINICA EFIGIA

Deschisi acum mai bine de 5 ani am reusit sa dobandim prestigiu si apreciere din partea pacientilor nostri datorita calitatii serviciilor prestate, ambientului relaxant si modern precum si personalului specializat dornic sa ofere acestora o experienta unica.

Venim in intampinarea d-voastra cu o gama larga de servicii chirurgicale precum si cu tehnici mai blande nechirurgicale (remodelare corporala, tratamente faciale, lasere etc.