Tuesday, August 20, 2013

Solutii estetice pentru un posterior frumos


               Fiecare parte din corp conteaza si merita atentie. Fie ca ne dorim sani frumosi, o  talie de viespe sau un posterior bombat solutii sunt suficiente. Important este sa o alegem pe cea optima pentru a obtine ceea ce ne dorim. Unele invasive, altele non-invasive, ne pot schimba garantat aspectul.

              Un posterior frumos va atrage privirile sexului opus.  Pentru a avea un fund bombat putem face:  diverse tratamente corporale precum impachetari,  masaje, electrostimulare sau tratamente lpg, putem merge la sala de sport sau putem apela la chirurgia estetica.

             Din puct de vedere chirurgical aspectul feselor se poate imbunatati printr-un transfer  autolog de grasime si prin augumentare cu implant siliconic.

               Transferul de grasime proprie este un procedeu chirurgical prin care se aspira tesutul adipos dintr-o regiune a corpului (cum ar fi din zona abdomenului), urmand apoi introducerea lui in zonele deficitare ale aceluiasi organism: in obraji, in buze, in santul nazolabial, in zona ochilor pentru disparitia cearcanelor precum si in alte zone problematice ale corpului si bineinteles in zona posteriorului pentru  a-i imbunatati forma. Stiut fiind faptul ca inevitabil se va produce un grad de resorbtie, este necesara injectarea unui volum mai mare cu 30-50%. Interventia este  indelungata (in medie 2 ore) si laborioasa, dar are marele avantaj ca cicatricile postoperatorii sunt minime, aproape inobservabile .

             Un alt procedeu prin care putem obtine un posterior de brazilianca este implantul fesier.
Implanturile fesiere, asemenea implanturilor mamare,  presupun o interventie chirurgicala, cu rolul de a imbunatati aspectul feselor si de a crea forme pline, asa numitul „fund bombat”. Realizate din silicon solid sau semi-solid, implanturile fesiere dau la atingere, o senzatie similara cu atingerea unor muschi bine tonifiati.
            Implanturile fesiere se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, preocupati sa aiba forme mai rotunjite si un fizic armonios, bine proportionat.

             Rezultatele sunt permanente si de aceea teama de interventie se diminueaza la gandul ca o vom efectua o singura data. Operatia nu este dureroasa si  presupune aproximativ aceleasi costuri ca un implant mamar. Indicatiile medicului chirurg trebuie respectate cu strictete deoarece exista un risc mai mare de complicatii in raport cu alte interventii estetice, operatia efectuandu-se intr-o zona mult mai solicitanta.

             Operatia realizata sub anestezie generala dureaza 2-3 ore si consta in: incizie de aproximativ 5 cm fie in zona de intalnire a feselor cu partea posterioara a coapselor, fie in santul dintre fese (zona coccigiana). Medicul chirurg va crea un „buzunar” suficient de mare pentru a insera implanturile fesiere. Plasarea implantelor se face sub muschiul fesier mare sau sub fascia acestuia, dand un plus de volum la nivelul partii superioare a feselor. Datorita celor mentionate nu trebuie sa va faceti griji pentru cicatrici pentru ca acestea vor fi ascunse.

           Dupa interventie se poarta un corset care ajuta la reducerea umflaturilor si previne acumularea de lichid, in timp ce imbunatateste circulatia sangvina si sustine noile contururi ale feselor. Trebuie se evitati sa dormiti pe spate si sa stati in pozitie de asezat pentru cel putin 2 pana la 4 saptamani.

              Dupa aproximativ 5-7 zile, se pot relua activitatile cotidiene. Activitatea totala se poate relua dupa 4-6 saptamini,aceasta durata fiind diferita in functie de dimensiunile implanturilor si nivelul activitatii cotidiene. Este recomandat insa sa nu aveti activitati fizice solicitante in primele 3 luni dupa operatia de augumentare a feselor.

              Pentru orice interventie optati este important sa respectati cu strictete indicatiile medicului chirurg pentru ca rezultatele postoperatorii sa fie foarte bune.