Thursday, November 11, 2010

O talie de viespe si un fund de brazilianca !!!

Fiecare din noi cautam un model cunoscut sau mai putin cunoscut cu care fie vrem sa semanam fizic, fie doar sa avem aceeasi personalitate. Cum fizicul este mai de impact iar noi modelam intai corpul pentru a bucura sufletul o sa va vorbesc despre marirea feselor, despre acel fund de brazilianca mentionat in titlu. Despre liposuctie, abdominoplastie pentru  mult dorita talie de viespe puteti citi in articolele anterioare.


Sunt mai multe modalitati de marire a feselor dar acum va voi expune marirea prin lipofeeling deoarece in acest mod puteti impusca "doi iepuri dintr-o lovitura", scapati de excesul de grasime si acesta este injectat exact unde trebuie.

In cazul lipofilling-ului, grasimea necesara maririi feselor se obtine prin liposuctie din zone precum coapsele, abdomenul sau trunchiul posterior. Aceasta grasime, preparata in mod adecvat, este injectata prin multiple tunele, pentru a obtine o buna uniformitate. Este vorba practic de o redistributie a grasimii. 

Stiut fiind faptul ca inevitabil se va produce un grad de resorbtie, este necesara injectarea unui volum mai mare cu 30-50%. Interventia este  indelungata (in medie 2 ore) si laborioasa, dar are marele avantaj ca cicatricile postoperatorii sunt minime, aproape inobservabile .


Postoperator, este recomandat repaus relativ pentru 2-3 zile. Recuperarea dureaza variabil, in functie de fiecare pacient intre 7-15 zile.

No comments: