Tuesday, November 29, 2011

Implanturi anatomice sau rotunde


Intr-o societate in care sanii au devenit pentru unele doamne o conditie a integrarii in societate si semnul suprem al feminitatii aducem in discutie marirea de sani prin implant.

Intrebarea ce se cere fi pusa este :Implanturi rotunde sau anatomice?

Raspunsul este ca puteti alege ce forma doriti, dar rezultatul poate sa nu fie cel dorit. Sunt femei care prefera un san bombat si sa se vada ca a suferit o interventie chirurgicala in aceasta zona si femei care doresc ceva discret. Cu toate acestea este important sa intelegeti ca alegerea unei forme cunoscute si des utilizata in intreaga lume poate sa duca in cazul dumneavoastra la obtinerea unui rezultat mai putin dorit.

La ora actuala exista numeroase modele de implante mamare. Acestea difera in functie de forma (rotunde sau anatomice), si de continut (ser fiziologic, gel siliconic cu diverse densitati, mixte, etc). Forma, volumul si continutul implantelor, sunt esentiale in obtinerea rezultatului dorit. Prin urmare, alegerea implantelor reprezinta un moment deosebit de important, care necesita experienta din partea chirurgului. 

Acesta trebuie sa tina cont atat de dorinta pacientei cat si de rezultatele unor masuratori obiective, care permit adaptarea formei si dimensiunilor implantelor la marimea sanilor, aspectul acestora precum si la tipul constitutional al pacientei (inaltime, greutate, circumferinta toracelui, etc). Un alt criteriu deosebit de important in alegerea implantului potrivit il constituie calitatea partilor moi ale sanului (piele si tesut glandular). Calitatea implantelor este importanta, motiv pentru care nu pretul trebuie sa fie principalul criteriu de alegere al acestora.

Implanturile rotunde nu prezinta risc de rotatie dupa introducere. Sunt cele mai folosite si isi pastreaza forma indiferent de pozitia corpului.

Cele de forma anatomica ofera un aspect mai natural bustului, dar daca se rotesc determina o deformare a sanului.

Fata de cele rotunde implanturile anatomice sunt mai scumpe ca pret, insa amandoua sunt calitative si la amandoua unele firme producatoare dau garantie pe viata.

O alta diferenta între implanturile mamare anatomice si implanturile mamare rotunde este faptul ca în partea de sus a implanturilor mamare anatomice volumul este mai mic si, prin urmare, acest lucru se reflecta în sânii a pacientului. Implanturile mamare rotunde au volumul mai mare in partea de sus. Implanturile mamare mentor au grade diferite de proiectie: moderata, moderat plus si de înalta.Implanturile mamare cu grad de proiectie ridicat sunt o alegere excelenta pentru femeile care doresc o proiectie mai mare si au un perete toracic îngust.

No comments: